Ieu péso konci saku mini gampang dibawa, gaduh péso disumputkeun anu tiasa digantung dina gantungan konci, sareng cocog pikeun ngabongkar, pertahanan diri, sareng motong buah.
Urang tiasa nyayogikeun:
Logo ngaropéa, pola, warna

Némbongkeun sakabéh hasil 7