TAROS KAMI

TELEPON ATAWA TULIS KAMI

pausahaan: Guangzhou Hengcheng Industri jeung Trade Co., Ltd.

Alamat parusahaan: X1301-E3549, No.. 106, Fengze East Jalan, Distrik Nansha, Kota Guangzhou, Propinsi Guangdong, Cina (dijieun sorangan No. 1 wangunan)

Alamat Gudang: AS, Florida

email:info@ztechknives.com

Jam bisnis: 9:00 am - 5:00 pm Est