pengiriman barang International

Kusabab COVID-19 sareng peraturan - kiriman kami bakal langkung lami
Miharep uninga, punten ulah nempatkeun pesenan lamun kapikiran

Ku cara nempatkeun pesenan online sareng Raptorknife LLC, para nasabah mastikeun yén aranjeunna umurna sahenteuna 18 taun sareng sadar kana sadaya undang-undang lokal, nagara bagian sareng féderal ngeunaan gaduh atanapi mawa produk anu aranjeunna pesen.

Konsumén tanggung jawab pikeun patuh kana peraturan pamaréntahanana.

Patarosan adat:
Kiriman kami dikirim ti China ka sababaraha nagara, sareng résiko pengiriman pesenan internasional ditanggung ku Raptorknife. Ku cara nempatkeun hiji urutan internasional, Raptorknife nganggap sagala resiko nyita en route, biaya tambahan atawa bungkusan leungit. Upami barangna dirampas ku adat atanapi dipulangkeun ka kami, kami bakal ngaluarkeun ngabalikeun duit.

Pelepasan, Résiko, Bantahan sareng Kasapukan Indemnity:

OTFKNIFEWHOLESALE LLC henteu ngajamin yén hiji jalma atanapi perusahaan tiasa sacara sah ngajual, ngagaleuh, gaduh atanapi nyandak naon waé sareng sadaya barang anu ditawarkeun dina hukum federal, nagara atanapi lokal. Barang-barang ieu kalebet, tapi henteu dugi ka péso saku, péso saklar, péso, barang-barang kalayan bilah disumputkeun, sareng bilah dua sisi. Kami yakin yén penting pisan pikeun nuturkeun pedoman anu ditetepkeun ku hukum nagara. Ku ngagaleuh barang-barang ti OTFKNIFEWHOLESALE .com, anu mésér ngajamin yén anjeunna patuh kana sagala hukum féderal, lokal sareng nagara sareng tiasa mésér barang-barang sapertos kitu.

Péso tiasa bahaya upami henteu diurus leres. Jauhkeun ti barudak. Kami nyarankeun pisan yén barang anu dipésér ti OTFKNIFEWHOLESALE henteu dijual ka budak leutik tanpa idin kolot.

** Sadaya harga sareng spésifikasi
Matuh ka robah tanpa aya bewara. **

Aksés anjeun sareng pamakean halaman wéb ieu ogé tunduk kana sarat sareng kaayaan di handap ieu ("Sarat sareng Kaayaan" dina kasir) sareng sadaya undang-undang anu berlaku. Ku ngaksés sareng ngotéktak halaman wéb ieu, anjeun nampi sarat sareng kaayaan, tanpa watesan atanapi kaayaan, sareng ngaku yén teu aya perjanjian sanés anu berlaku.