kabijakan privasi

Kami moal ngabagi inpormasi anjeun ka pihak katilu mana waé. Sakur inpormasi anu disayogikeun ka kami ngan ukur dianggo pikeun ngirim pesenan anjeun sareng email ka anjeun (upami milih) nawaran ekslusif sareng email anu pikaresepeun. Urang janji moal spam anjeun kalawan surelek unggal poe. Surélék anu dikirim ku urang bakal langka tur patut dibuka. Pikeun inpormasi privasi langkung seueur, tingali di handap.

BAGIAN 1 - KUMAHA AYA KITU Laksanakeun kalayan INFORMASI anjeun?

Lamun anjeun mésér hal ti toko urang, minangka bagian ti prosés dibeuli na jual, urang ngumpulkeun informasi pribadi anjeun masihan kami kayaning ngaran anjeun, alamat jeung alamat surélék.
Lamun ngotéktak toko kami, kami ogé otomatis nampa alamat komputer urang protokol internét (IP) dina urutan nyadiakeun kami kalayan informasi nu mantuan urang ngalenyepan panyungsi anjeun jeung sistem operasi.
Email pamasaran (lamun lumaku): Sareng idin Anjeun, urang bisa ngirim Anjeun surelek ngeunaan toko urang, produk anyar jeung apdet lianna.

BAGIAN 2 - CONSENT

Kumaha anjeun meunang idin kuring?
Lamun anjeun nyadiakeun kami kalayan informasi pribadi pikeun ngalengkepan urus a, pariksa kartu kiridit anjeun, nempatkeun hiji urutan, ngatur pikeun pangiriman atawa balik meuli hiji, urang tanda yén anjeun idin ka urang ngumpulkeun deui jeung ngagunakeun eta pikeun anu alesan husus wungkul.
Mun urang menta informasi pribadi anjeun pikeun alesan sekundér, kawas marketing, urang bakal boh nanya langsung pikeun idin Anjeun dikedalkeun, atawa nyadiakeun Anjeun sareng hiji kasempetan ngomong moal.

Kumaha kuring mundur idin kuring?
Lamun sanggeus anjeun milih-di, Anjeun robah pikiran anjeun, Anjeun bisa mundur idin anjeun pikeun urang ngahubungan Anjeun, pikeun ngumpulkeun terus, pamakéan atawa panyingkepan inpormasi Anjeun, iraha wae, ku ngahubungan kami di INFO@OTFKNIFEWHOLESALE.COM.

BAGIAN 3 - PEDARAN

Urang bisa nyingkab informasi pribadi anjeun lamun kami anu diperlukeun ku hukum pikeun ngalakukeunana atawa lamun ngalanggar Sarat kami of Service.

bagean 4 - BIGCOMMERCE

toko kami hosted on siteground.com. Aranjeunna nyayogikeun kami platform e-commerce online anu ngamungkinkeun urang ngajual produk sareng jasa ka anjeun.
Data anjeun disimpen ngaliwatan panyimpenan data siteground, basis data sareng aplikasi siteground umum. Aranjeunna nyimpen data anjeun dina server aman balik firewall a.

pamayaran:
Lamun anjeun milih hiji gateway pembayaran langsung pikeun ngarengsekeun galeuhan Anjeun, teras Shopify nyimpen data kartu kiridit Anjeun. Hal ieu énkripsi ngaliwatan Card pamayaran Industri Data Standar Kaamanan (PCI-DSS). data urus pameseran Anjeun disimpen ukur salami perlu ngalengkepan urus pameseran Anjeun. Sanggeus éta geus réngsé, informasi urus beuli anjeun dihapus.
Kabéh gateways pembayaran langsung taat kana standar diatur ku PCI-DSS sakumaha diurus ku PCI Standards Kaamanan Council, nu mangrupa usaha gabungan tina merek kawas Visa, MasterCard, Amérika Express jeung manggihan.
syarat PCI-DSS mantuan mastikeun penanganan aman inpormasi kartu kiridit ku toko kami sarta panyadia ladenan na.
Kanggo langkung seueur wawasan, anjeun ogé tiasa maca Sarat Layanan Shopify (https://www.siteground.com/terms.htm) atanapi Pernyataan Privasi (https://www.siteground.com/terms.htm).

BAGIAN 5 - LAYANAN PIHAK KETIGA

Sacara umum, panyadia pihak katilu nu dipaké ku urang ngan baris ngumpulkeun, make jeung nyingkab informasi anjeun ka extent perlu ngidinan ka ngalakukeun jasa aranjeunna nyadiakeun ka urang.
Sanajan kitu, panyadia ladenan pihak-katilu tangtu, kayaning gateways mayar na prosesor urus pembayaran sejen, boga kawijakan privasi sorangan di hormat ka informasi nu diperlukeun kami nyadiakeun keur aranjeunna keur transaksi nu patali pameseran Anjeun.
Pikeun panyadia ieu kami nyarankeun yén anjeun baca kawijakan privasi maranéhna sangkan anjeun tiasa ngartos ragam nu informasi pribadi anjeun bakal diatur ku panyadia ieu.
Dina sababaraha hal, inget yen panyadia tangtu bisa jadi ayana dina atawa boga fasilitas nu lokasina a yurisdiksi béda ti boh anjeun atanapi urang. Ku kituna lamun milih pikeun lumangsungna ku urus nu ngalibatkeun jasa tina hiji propaider ladén pihak-katilu, teras informasi Anjeun bisa jadi tunduk kana hukum tina yurisdiksi (s) nu éta panyadia layanan atanapi fasilitas na anu lokasina.
Salaku conto, lamun aya lokasina di Kanada sareng urus Anjeun diolah ku gateway pembayaran lokasina di Amérika Serikat, teras informasi pribadi anjeun dipaké dina completing urus nu nunut ka panyingkepan handapeun panerapan Indonesia, kaasup nu Act Patriot.
Sakali anjeun ninggalkeun ramatloka toko kami urang atanapi nu dialihkeun ka ramatloka pihak-katilu atawa aplikasi, Anjeun nu teu aya diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan atawa Sarat ramatloka urang ngeunaan Service.

Sponsor
Lamun anjeun klik tumbu on toko urang, aranjeunna bisa langsung nu jauh ti situs urang. Simkuring henteu jawab amalan privasi tina situs séjénna jeung ajak anjeun maca pernyataan privasi maranéhanana.

BAGIAN 6 - Kaamanan

Ngajaga inpormasi pribadi Anjeun, urang nyandak precautions lumrah tur turutan lila industri pangalusna pikeun mastikeun eta teu inappropriately leungit, misused, diakses, diungkabkeun, dirobah atawa ancur.
Lamun nyadiakeun kami kalayan informasi kartu kiridit anjeun, informasi teh geus énkripsi maké téhnologi lapisan stop kontak aman (SSL) jeung disimpen ku enkripsi AES-256. Sanajan euweuh metoda transmisi ngaliwatan internét atawa neundeun éléktronik nyaéta 100% aman, urang tuturkeun sagala sarat PCI-DSS sarta nerapkeun standar industri tambahan ditarima sacara umum.

BAGIAN 7 - KOKOKI

Di dieu nyaeta daptar cookies nu ieu kami nganggo. Simkuring geus didaptarkeun aranjeunna didieu kitu anjeun nu bisa milih lamun rék milih-kaluar cookies atanapi henteu.
_session_id, token unik, sessional, Ngidinan siteground pikeun nyimpen informasi ngeunaan sési anjeun (referrer, kaca badarat, jsb).
_siteground_visit, henteu aya data anu dicekel, Persisten salami 30 menit ti kunjungan terakhir, Dipaké ku tracker stats internal panyadia situs wéb kami pikeun ngarékam jumlah kunjungan
_siteground_uniq, euweuh data dilaksanakeun, wayahna tengah wengi (relatif ka datang) poé saterusna, Cacah jumlah kunjungan ka toko ku customer tunggal.
karanjang, token unik, pengkuh keur 2 minggu, informasi Toko ngeunaan eusi karanjang Anjeun.
_secure_session_id, token unik, sessional
storefront_digest, token unik, teu katangtu Mun warung ngabogaan sandi a, ieu dipaké pikeun nangtukeun lamun nganjang ayeuna boga aksés.

BAGIAN 8 - JEUNG PANYANGKEUN

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahenteuna umur mayoritas di nagara bagian anjeun atanapi propinsi tempatna, atanapi yén anjeun umur mayoritas di nagara bagian anjeun atanapi propinsi tempatna sareng anjeun parantos masihan kami idin anjeun pikeun ngijinkeun salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun situs ieu. Catet yén sababaraha nagara bagian meryogikeun sawawa (18 taun atanapi langkung lami) pikeun ngagaleuh. Punten parios hukum nagara lokal anjeun sateuacan nyobian mésér. Upami teu kitu, urang teu bisa ngajamin pangiriman jeung bisa jadi kudu ngabolaykeun pesenan Anjeun.

BAGIAN 9 - PERUBAHAN KEBIJAKAN PRIVASI Ieu

Urang cagar hak ngaropéa kawijakan privasi ieu iraha wae, jadi punten marios eta remen. Parobahan na clarifications baris mawa pangaruh langsung kana posting maranéhanana dina website. Mun urang jieun perobahan bahan kana kawijakan ieu, urang bakal ngabéjaan didieu yen eta geus diropéa, jadi nu sadar informasi naon urang kumpulkeun, kumaha ieu kami nganggo eta, sarta dina kaayaan naon, upami wae, urang make jeung / atawa nyingkab éta.
Mun toko kami geus kaala atanapi dihijikeun sareng parusahaan sejen, informasi Anjeun bisa jadi dibikeun ka pamilik anyar ku kituna urang bisa neruskeun ngajual produk ka anjeun.

Patarosan jeung inpo kontak