Kabijakan pamulangan

Kabijakan kami salami 30 dinten ti tanggal pangiriman. Lamun geus 30 poé saprak pameseran Anjeun anjog, urang teu bisa nyadiakeun Anjeun sareng ngabalikeun duit atawa bursa. Sadaya pembeli nanggungjawaban kanggo mayar pengiriman balik sakumaha anu dijelaskeun di handap ieu.

Pikeun layak pikeun mulang, barang anjeun kedah henteu dianggo sareng dina kaayaan anu sami sareng nalika anjeun nampi. Éta ogé kedah aya dina bungkusan aslina.

Ngabalikeun duit (upami aya)
Anjeun bakal tanggung jawab mayar pengiriman barang balik anjeun sorangan. Anjeun tiasa menta yén labél pengiriman barang dijieun pikeun anjeun. Upami kitu, pengiriman barang uih deui bakal dipotong tina ngabalikeun duit anjeun. Kabéh biaya pengiriman barang anu non-refundable.
Sakali anjeun balik geus narima sarta reviewed, kami bakal ngirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Kami ogé bakal ngabéjaan anjeun pikeun nyatujuan atanapi nolak ngabalikeun duit anjeun.
Upami anjeun disatujuan, ngabalikeun duit anjeun bakal diolah sareng wates kiridit bakal otomatis diterapkeun kana kartu kiridit anjeun atanapi metode pamayaran asli dina sababaraha dinten.

Ngabalikeun duit telat atanapi leungit (upami aya)
Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit anjeun, mangga parios deui rekening bank anjeun heula.
Teras hubungi perusahaan kartu kiridit anjeun sareng peryogi sababaraha waktos kanggo ngabalikeun duit anjeun dileupaskeun sacara resmi.
Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Biasana butuh sababaraha waktos ngolah sateuacan ngabalikeun duit dikaluarkeun.
Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana ieu sareng henteu acan nampi ngabalikeun duit anjeun, mangga ngahubungi kami di INFO@wholesale.COM.

Spesial (upami aya)
Ngan barang anu hargana biasa tiasa dibalikeun, hanjakal nawaran khusus henteu tiasa dibalikeun deui.

Exchange (upami aya)
Urang ngan ngaganti barang cacad atawa ruksak. Lamun perlu tukeur eta pikeun item nu sami, mangga surélék INFO@RAPTORKNIFE.COM.

kado
Upami barangna ditandaan salaku kado nalika ngagaleuh sareng dikirim langsung ka anjeun, anjeun bakal nampi kiridit kado anu cocog sareng nilai uih deui. Saatos nampi barang anu dipulangkeun, sertipikat kado bakal dikirim ka anjeun.

Mun item nu teu ditandaan salaku kado dina waktu meuli, atawa nu masihan kado dikirim pesenan ka dirina pikeun masihan ka anjeun dina waktu engké, kami bakal ngaluarkeun ngabalikeun duit ka nu masihan kado sarta anjeunna bakal nyaho ngeunaan anjeun balik.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu nu diperlukeun pikeun bursa Anjeun ngahontal Anjeun bisa rupa-rupa.