ZTech Knives reueus nawiskeun péso Karambit OTF anu éndah sareng awét, sampurna pikeun tugas sapopoé. Sabeulah precision crafted kami nyadiakeun hiji pangalaman motong efisien sarta cecekelan ergonomic na ngajadikeun eta nyaman dipaké pikeun période lila. Janten dipercaya anjeun tiasa ngandelkeun éta unggal dinten!

Némbongkeun sakabéh hasil 11

Bubuka Pikeun The Karambit Otf Knife
The Karambit OTF (Out The Front) péso mangrupakeun alat unik tur serbaguna anu geus miboga popularitas diantara peminat outdoor, praktisi-pertahanan diri, sarta kolektor sarua. Kalayan sabeulah melengkung anu béda-béda nyarupaan cakar macan, péso OTF Karambit asalna di Asia Tenggara sareng sacara tradisional dianggo pikeun tujuan tatanén sareng salaku alat utilitas. Sanajan kitu, desain na gancang bray perhatian seniman bela diri anu dipikawanoh poténsi salaku pakarang pertahanan diri formidable.
Nampilkeun mékanisme out-the-front inovatif, péso Karambit OTF ngamungkinkeun panyebaran gancang sabeulah ku push atanapi tarik aksi basajan tina slide jempol. Panyebaran anu gancang ieu ngajantenkeun pilihan idéal pikeun kaayaan taktis dimana laju kritis. Cecekelan ergonomis tina Karambit OTF nyayogikeun cengkraman sareng kontrol anu saé, mastikeun penanganan anu tepat nalika dianggo.