Sarat jasa

 

IHTISAR

Sapanjang dokumen ieu, istilah "urang", "urang" jeung "urang" nujul kana Ztech knives nawarkeun ramatloka ieu, kaasup sagala informasi, parabot jeung jasa sadia ti situs ieu ka anjeun, pamaké, conditioned kana ditampa anjeun sagala istilah, kaayaan, kawijakan jeung notices dinyatakeun di dieu.

Ku ngadatangan situs urang jeung/atawa meuli hiji hal ti kami, anjeun kalibet dina "Service" kami sarta satuju kabeungkeut ku sarat jeung kaayaan di handap ieu ("Syarat Service", "Syarat"), kaasup eta istilah jeung kaayaan tambahan sarta kawijakan. referenced dieu jeung / atawa sadia ku hyperlink. Sarat Service ieu dilarapkeun ka sadaya pamaké loka, kaasup tanpa watesan pamaké nu browser, ngical paralatan, konsumén, padagang, jeung/atawa kontributor eusi.

Mangga baca Sarat ieu of Service sacara saksama saméméh ngakses atawa ngagunakeun website urang. Ku ngakses atawa ngagunakeun bagian mana wae loka, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat ieu of Service. Mun anjeun teu satuju kana sagala istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, mangka anjeun bisa jadi teu ngakses website atawa maké ladénan nu mana waé. Lamun Sarat ieu of Service dianggap hiji tawaran, ditampa ieu dinyatakeun dugi ka Sarat ieu of Service.

Sakur fitur anyar atawa pakakas nu ditambahkeun ka toko kiwari ogé jadi matapelajaran wajib ka Sarat of Service. Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae dina kaca ieu. Urang cagar hak pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung / atawa parobahan website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa kaca ieu périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website di handap ieu posting parobahan nu mana wae nu constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

Bagian eCommerce loka ieu hosted ku Adobe Commerce. Aranjeunna nyayogikeun kami platform eCommerce online anu ngamungkinkeun urang ngajual produk sareng jasa ka anjeun.

SYARAT TOKO ONLINE

Ku agreeing mun Sarat ieu of Service, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal, atawa nu aya umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin anjeun pikeun ngawenangkeun salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun loka ieu.

Anjeun teu bisa make produk urang keur sagala Tujuan ilegal atawa diidinan atawa mungkin anjeun, dina ngagunakeun Service di, ngalanggar hukum sagala di yurisdiksi anjeun (kaasup tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).

Anjeun teu kudu ngirimkeun nu mana wae nu cacing atawa virus atawa kode alam destructive.

A breach atawa palanggaran salah sahiji Sarat bakal ngahasilkeun hiji terminasi saharita of Services Anjeun.

SYARAT UMUM

Urang cagar hak pikeun nolak service ka saha pikeun alesan nu mana wae iraha wae.

Anjeun ngartos yen eusi Anjeun (teu kaasup informasi pamayaran), bisa jadi ditransfer unencrypted tur ngalibetkeun (a) transmisi ngaliwatan rupa jaringan; jeung (b) parobahan pikeun akur jeung adaptasi jeung sarat téknis jaringan nyambungkeun atawa alat. Inpormasi pamayaran sok énkripsi salami transfer ngalangkungan jaringan.

Anjeun satuju teu baranahan, duplikat, nyalin, ngajual, resell, atawa mangpaatkeun bagian mana wae tina Service, pamakéan Service, atawa aksés ka Service atawa kontak mana wae dina website ngaliwatan nu jasa disadiakeun, tanpa idin ditulis express ku. urang.

Lulugu anu digunakeun dina kasapukan ieu kaasup pikeun genah ngan jeung moal ngawates atawa lamun heunteu mangaruhan Sarat ieu.

modifikasi kana jasa jeung harga

Harga pikeun produk urang pikeun ngarobah tanpa aya bewara subjék.

Urang cagar katuhu iraha wae ka ngarobah atawa ngaeureunkeun nu Service (atawa bagian mana wae atawa eusi nu tujuanana) tanpa aya bewara iraha wae.

Urang teu kudu jadi makéna Anjeun atawa ka pihak-katilu keur unggal modifikasi, parobahan harga, gantung atawa discontinuance of Service nu.

PRODUK ATAWA JASA (upami aya)

produk atawa ladenan nu tangtu bisa jadi geus sadia sacara éksklusif online ngaliwatan website. produk atawa jasa ieu bisa jadi kudu jumlah kawates sarta subjék pikeun mulang atawa ukar ngan nurutkeun Kawijakan Return urang.

Kami geus dijieun unggal usaha pikeun nembongkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin warna na gambar produk urang anu muncul di toko. Kami teu bisa ngajamin yen tampilan komputer monitor ngeunaan warna sagala bakal akurat.

Kami ngagaduhan hak, tapi henteu kawajiban, pikeun ngawatesan penjualan produk atanapi Jasa kami ka saha waé, daérah géografis, atanapi yurisdiksi. Urang tiasa ngalaksanakeun hak ieu dumasar kana kasus-ka-kasus. Kami ngagaduhan hak pikeun ngawatesan jumlah produk atanapi jasa anu kami tawarkeun. Sadaya déskripsi produk atanapi harga produk tiasa robih iraha waé tanpa aya bewara, dina kawijaksanaan budi urang. Kami ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun produk naon waé iraha waé. Sakur tawaran pikeun produk atanapi jasa anu dilakukeun dina situs ieu batal upami dilarang.

AKURASI tagihan jeung informasi akun

Kami ngagaduhan hak pikeun nampik pesenan anu anjeun pasang sareng kami. Urang bisa, dina kawijaksanaan budi urang, ngawatesan atawa ngabolaykeun kuantitas dibeuli. Watesan ieu tiasa kalebet pesenan anu disimpen ku atanapi dina akun palanggan anu sami, kartu kiridit anu sami, sareng / atanapi pesenan anu nganggo tagihan sareng / atanapi alamat pengiriman anu sami. Upami urang ngarobih atanapi ngabatalkeun pesenan, urang tiasa nyobian ngabéjaan anjeun ku ngahubungan email sareng / atanapi alamat tagihan / nomer telepon anu disayogikeun dina waktos pesenan dilakukeun.

ALAT PILIHAN

Kami tiasa nyayogikeun anjeun aksés ka alat pihak katilu anu kami parantos dugi atanapi henteu aya kontrol.

Anjeun ngaku jeung satuju yén urang nyadiakeun aksés ka pakakas saperti "salaku geus" jeung "salaku sadia" tanpa HARANSI, Répréséntasi atawa kaayaan nanaon jeung tanpa dukungan nu mana waé. Urang bakal boga liability sama sekali timbul ti atawa anu patali jeung pamakéan Anjeun pakakas pihak-katilu pilihan.

Sakur dipake ku anjeun pakakas pilihan ditawarkeun ngaliwatan loka sagemblengna di risiko jeung kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu mastikeun yén anjeun wawuh jeung jeung approve istilah dina nu pakakas anu disadiakeun ku panyadia pihak-katilu sasuai (s).

Urang oge bisa, dina mangsa nu bakal datang, nawarkeun jasa jeung / atawa fitur anyar ngaliwatan website (kaasup, pelepasan pakakas anyar jeung sumber). fitur sarta / atawa jasa anyar saperti oge jadi matapelajaran wajib ka Sarat ieu of Service.

SUKU KASIH-TIGA

Eusi, produk sareng jasa tangtu anu disayogikeun ku Jasa kami tiasa kalebet bahan ti pihak katilu.

Tautan pihak katilu dina situs ieu tiasa ngarahkeun anjeun ka situs web pihak katilu anu henteu aya hubunganana sareng kami. Kami henteu tanggung jawab pikeun mariksa atanapi ngevaluasi eusi atanapi katepatan sareng kami henteu ngajamin sareng moal ngagaduhan tanggung jawab atanapi tanggung jawab pikeun bahan atanapi situs wéb pihak katilu, atanapi pikeun bahan, produk, atanapi jasa anu sanés ti pihak katilu.

Kami henteu nanggungjawaban kanggo cilaka atanapi karusakan anu aya hubunganana sareng pameseran atanapi panggunaan barang, jasa, sumberdaya, kontén, atanapi transaksi sanés anu dilakukeun anu aya hubunganana sareng situs web pihak katilu mana waé. Punten marios sacara saksama kawijakan sareng prakték pihak katilu sareng pastikeun anjeun ngartos éta sateuacan anjeun ngalaksanakeun transaksi naon waé. Keluhan, klaim, masalah, atanapi patarosan ngeunaan produk pihak katilu kedah diarahkeun ka pihak katilu.

INPO PRIBADI

kintunan Anjeun inpormasi pribadi ngaliwatan toko diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Kasalahan, INACCURACIES jeung OMISSIONS

Aya kalana meureun aya informasi dina loka urang atawa di Service nu ngandung kasalahan pangseratan, kakirangleresan atawa omissions nu bisa nyaritakeun déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, biaya pengiriman barang produk, kali transit jeung kasadiaan. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun nu mana wae kasalahan, kakirangleresan atawa omissions, sarta pikeun ngarobah atawa ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pemesanan lamun nu mana wae nu informasi dina Service atawa mana wae website patali téh taliti iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun geus nyerah pesenan Anjeun) .

PAKEUN DILARANG

Salian prohibitions séjén salaku diatur dina Sarat of Service, Anjeun dilarang ti ngagunakeun loka atawa eusina: (a) keur unggal tujuan dibeunangkeun; (B) ka solicit batur pikeun ngalakukeun atawa ilubiung dina nu mana wae nu meta dibeunangkeun; (C) ka ngalanggar mana wae internasional, féderal, aturan propinsi atawa state, aturan, hukum, atawa ordinances lokal; (D) pikeun ngalanggar kana atawa ngalanggar hak cipta intelektual urang atawa hak cipta intelektual batur; (E) ka ngaganggu, nyiksa, ngahina, cilaka, defame, fitnah, disparage, nyingsieunan, atawa ngabentenkeun dumasar kana gender, orientasi seksual, agama, suku, ras, umur, asal nasional, atawa cacad; (F) ka ngalebetkeun informasi palsu atawa nyasabkeun; (G) pikeun munggah atawa ngirimkeun virus atawa tipe séjén kode jahat nu bakal atawa bisa dipaké dina sagala cara nu bakal mangaruhan pungsi atawa operasi of Service atawa nu mana wae website patali, situs web séjén, atawa Internét; (H) pikeun ngumpulkeun atawa lagu informasi pribadi batur; (I) ka spam, phish, pharm, pretext, lancah, ngorondang, atawa kerok; (J) keur unggal tujuan jorang atawa teu pantes; atawa (k) ka ngaréwong atawa ngagilekkeun fitur kaamanan nu Service atawa website patali, situs web séjén, atawa internét. Urang cagar hak kana nungtungan pamakéan Anjeun tina Service atawa website patali pikeun violating salah sahiji kagunaan dilarang.

DISCLAIMER OF HARANSI; Watesan tanggung jawab

Kami henteu ngajamin, ngagambarkeun atanapi ngajamin yén panggunaan anjeun tina jasa kami moal diganggu, pas waktuna, aman, atanapi henteu aya kasalahan.

Urang teu ngajamin yén hasil nu bisa dicandak ti pamakéan layanan bakal akurat atawa dipercaya.

Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman urang bisa nyabut layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun layanan iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun.

Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina, atawa henteu mampuh ngagunakeun, jasa nu aya dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa dikirimkeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun ku kami) disadiakeun 'sakumaha geus' na 'sakumaha disadiakeun' pikeun pamakéan anjeun, tanpa wae ngagambarkeun, HARANSI ATAWA SYARAT NU nanaon, boh express atawa tersirat, kaasup HARANSI sadayana tersirat atawa kaayaan merchantability, kualitas merchantable, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul, jeung non-ngalanggar.

Dina sagala hal, Master Cutlery, LLC, diréktur urang, perwira, karyawan, afiliasi, agén, kontraktor, interns, suppliers, panyadia ladenan atanapi lisénsina bakal nanggungjawaban kana sadaya tatu, leungitna, klaim, atawa langsung, teu langsung, incidental, punitive, husus, atawa Karuksakan consequential nanaon, kaasup, tanpa watesan leungit kauntungan, leungit sharing, leungit tabungan, leungitna data, waragad ngagantian, atawa naon baé Karuksakan sarupa, naha dumasar kana kontrak, tort (kaasup lalawora), liability ketat atawa lamun heunteu, Timbul tina pamakean anjeun tina jasa atanapi produk naon waé anu dicandak nganggo jasa éta, atanapi pikeun klaim anu sanés anu aya hubunganana sareng cara naon waé pikeun pamakean jasa atanapi produk naon waé, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, kasalahan atanapi omissions dina eusi naon waé. , atawa leungitna atawa karuksakan nanaon nu ditanggung salaku hasil tina pamakéan jasa atawa eusi (atawa produk) dipasang, dikirimkeun, atawa lamun heunteu disadiakeun ngaliwatan jasa, sanajan disarankan ngeunaan kamungkinan maranéhanana. Kusabab sababaraha nagara bagian atawa jurisdictions teu ngidinan pangaluaran atawa watesan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, di nagara bagian atawa jurisdictions misalna, liability urang bakal dugi ka extent maksimum diwenangkeun ku hukum.

INDEMNIFICATION

Anjeun satuju pikeun indemnify, membela jeung nahan bahya Master Cutlery, LLC. jeung indungna urang, subsidiaries, affiliates, mitra, perwira, diréktur, agén, kontraktor, lisénsina, panyadia ladenan, subcontractors, suppliers, interns jeung karyawan, bahya tina sagala klaim atawa paménta, kaasup waragad attorneys lumrah, dijieun ku pihak katilu mana wae. alatan atawa timbul tina palanggaran anjeun tina Sarat Service ieu atawa dokumén aranjeunna ngasupkeun ku rujukan, atawa palanggaran anjeun tina sagala hukum atawa hak pihak katilu.

SEVERABILITY

Dina acara nu mana wae nu penyediaan Sarat ieu of Service ditangtukeun jadi dibeunangkeun, batal atawa unenforceable, rezeki saperti bakal mangkaning jadi enforceable ka extent fullest diijinkeun ku hukum lumaku, sarta bagian unenforceable bakal dianggap jadi severed ti Sarat ieu Service, tekad saperti teu kudu mangaruhan validitas jeung enforceability nu mana wae dibekelan sésana séjén.

saenggeus

Kawajiban jeung Liabilities sahiji partai ditanggung saméméh tanggal terminasi bakal salamet nu terminasi tina kasapukan ieu keur sakabeh tujuan.

Sarat ieu of Service nu mujarab iwal jeung nepi ka terminated ku boh Anjeun atawa urang. Anjeun bisa jadi nungtungan Sarat ieu of Service iraha wae ku ngawartosan urang nu henteu deui hayang make Services urang, atawa lamun cease ngagunakeun loka urang.

Lamun di judgment budi urang Anjeun gagal, atawa urang nyangka yen anjeun geus gagal, sasuai jeung nu mana wae istilah atawa penyediaan Sarat ieu of Service, urang ogé bisa nungtungan kasapukan ieu iraha wae tanpa aya bewara anjeun bakal tetep nanggungjawaban kana sadaya keur sakabeh jumlah alatan nepi ka jeung kaasup tanggal terminasi; jeung / atawa sasuai bisa mungkir akses ka Services urang (atawa bagian mana wae nu tujuanana).

perjangjian sakabéh

Kagagalan urang laksana atawa ngalaksanakeun nu mana wae nu ka katuhu atawa ka penyediaan Sarat ieu of Service teu kudu mangrupakeun hiji waiver of ka katuhu atawa ka rezeki saperti.

Sarat ieu of Service jeung kawijakan nu mana wae atawa aturan operasi panganyarna dipasang ku urang dina loka ieu atawa aya kaitannana ka Service The constitutes sakabéh kasapukan jeung pamahaman antara anjeun jeung urang jeung ngatur pamakéan Anjeun tina Service, superseding mana wae pasatujuan prior atawa contemporaneous, komunikasi jeung usulan , naha lisan atawa tulisan, antara anjeun jeung urang (kaasup, tapi teu diwatesan ka, mana wae vérsi prior tina Sarat of Service).

Sakur ambiguities dina interpretasi tina Sarat ieu of Service bakal teu bisa ditaksir ngalawan pihak drafting.

jajahan hukum

Sarat ieu of Service jeung sagala pasatujuan misah whereby kami nyadiakeun Anjeun Layanan bakal diatur ku na ditaksir luyu jeung hukum tina Amérika Sarikat.

Parobahan kana SYARAT LAYANAN

Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae di kaca ieu.

Urang cagar katuhu, di kawijaksanaan budi urang, pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung parobahan ka website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa website urang périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website urang atawa Service di handap nu posting nu mana wae parobahan Sarat ieu of Service constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

Sarat atanapi Jasa ieu terakhir diropéa: 1 Maret 2022.

INPORMASI KONTAK

Pikeun patalékan ngeunaan Sarat Service mangga Taros Kami.